Održana završna konferencija projekta GOAL
Novosti
Naslovna
 > 
Novosti
 > 
Održana završna konferencija projekta GOAL

U okviru projekta „GOAL - Jačanje kapaciteta Građanskih Organizacija civilnog društva” dana 26. studenog 2022. održana je završna konferencija u svrhu predstavljanja rezultata projekta i aktivnosti široj javnosti.

Ciljna skupina projekta bili su lokalni OCD-ovi koji su sudjelovali u aktivnostima izgradnje kapaciteta relevantnih za svoje područje rada.

Aktivnosti s ciljem jačanja kapaciteta odnosile su se i na provedbu radionica koja su obuhvaćale teme financijskog upravljanja, IKT-a u poslovanju, zakonodavnih okvira za djelovanje OCD-a te upravljanja kriznim situacijama. U sklopu projektnih aktivnosti izrađen je i proveden program treninga starijih osoba u malonogometu s elementima socijalnog uključivanja i poboljšanja psihičkog zdravlja te je nabavljena sportska oprema s ciljem kvalitetne provedbe navedenih aktivnosti.

Na završnoj konferenciji, uz predstavljanje ostvarenih projektnih ciljeva, održana je i utakmica članova kluba nositelja projekta na kojoj se također koristila oprema koja je nabavljena u sklopu projekta. Svoje zadovoljstvo projektnim rezultatima i sudjelovanje u samom projektu izrazili su mnogi članovi kluba kao i predsjednik kluba Miron Veselčić koji je napomenu kako im je provedba projekta odskočna daska za daljnje djelovanje i aktivno sudjelovanje u sportskom djelokrugu lokalne zajednice. Projektni rezultati ostavili su pozitivan učinak na prijavitelja projekta kao i na partnere te se iz kluba nadaju da će oni svojim radom i stečenim znanjem pridonijeti daljnjem razvoju lokanih OCD-ova.

 

Ostale vijesti

Novosti
16.07.2024.

Pripremljen posljednji bilten projekta IQ-DigitS

Projekt IQ-DigitS završio je nakon 30 mjeseci provedbe. Tijekom projekta sudjelovali smo u nizu aktivnosti i s partnerima iz Sjeverne Makedonije, Italije i Austrije surađivali u radu na izradi projektnih rezultata. Nešto više o finalnim rezultatima projekta pročitajte u posljednjem projektnom biltenu u nastavku:
Pročitaj više
Novosti
09.07.2024.

Natječaj za dodjelu sredstava za prekvalifikaciju - produljenje

Pozivamo zainteresirane da se prijave na Natječaj HŽ Infrastrukture za dodjelu sredstava za prekvalifikacije. HŽ Infrastruktura financira 3 prekvalifikacije za obrazovni program kojim se stječe zvanje elektrotehničar u Učilištu Studium u Vinkovcima. Rok za prijavu produžen je do 19. srpnja 2024., a ostali detalji nalaze se u tekstu Natječaja. Pod troškovima prekvalifikacije podrazumijevaju se troškovi […]
Pročitaj više
Novosti
03.07.2024.

Prvi maturalac Učilišta Studium

Naš prvi maturalac je bio nezaboravan!  Kako bismo našim polaznicima pružili potpuno iskustvo obrazovanja, Učilište Studium je organiziralo maturalno putovanje u prekrasnu Veneciju i otoke Lagune.  Sjajna ekipa od 65 polaznika, njihovih pratnji i četvero naših djelatnika i nastavnika krenula je u petak navečer i nakon ugodne noćne vožnje stigla u Punta Sabbioni. Tamo smo […]
Pročitaj više
1 2 3 71

Nastojimo pridonijeti 
povećanju zapošljivosti

Provedbom EU projekata priliku za besplatnim edukcijama najčešće imaju marginalizirane skupine ljudi kao što su trajno nezaposleni, osobe s osnovnim obrazovanjem te osobe s nižim razinama kvalifikacija.
EU PROJEKATA
0
EDUCIRANIH OSOBA
0
+
USPJEŠNOST PROJEKATA
0
%
Prvi/a saznaj o novostima i promotivnim akcijama Učilišta Studium

#pokrenise #promijenisve
#usmjerikarijeruupravomsmjeru
©2024 Učilište Studium - ustanova za obrazovanje odraslih
Website by 
Ascentia Digital
menuchevron-downchevron-leftchevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram