Erasmus+ projekt DigiEnergy4.0: projektni sastanak u Gaziantepu
Novosti
Naslovna
 > 
Novosti
 > 
Erasmus+ projekt DigiEnergy4.0: projektni sastanak u Gaziantepu

U sklopu Erasmus+ projekta DigiEnergy4.0 17. i 18. svibanj projektni tim Učilišta Studium – ustanove za obrazovanje odraslih proveo je na početnom transnacionalnom projektnom sastanku u Gaziantepu (Turska) gdje su ih, uz partnerie iz Rumunjske, Ludor Engineering , ugostili turski domaćini Kanuni Sultan Süleyman Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi. Osim sudjelovanja na sastancima, djelatnici Učilišta imali su priliku posjetiti jednu od vodećih turskih tvornica koja se bavi proizvodnjom solarnih panela, Solarturk Company, kao i srednju strukovnu školu Kanuni Sultan Suleyman Vocational and Technical Anatolian High School te razmijeniti iskustva i primjere dobre prakse u području strukovnog obrazovanja i obrazovanja odraslih.

Projekt DigiEnergy4.0 u sklopu Erasmus+ Ključne aktivnosti 2 (KA210 – VET mala partnerstva u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju) započeo je početkom godine te će se provoditi kroz 24 mjeseca tijekom kojih će biti izrađeni moduli te videomaterijali za učenje na temu obnovljivih izvora energije.

Sufinancirano sredstvima programa Europske unije Erasmus+
Ova publikacija izražava isključivo stajalište njenih autora i Komisija se ne može smatrati odgovornom prilikom uporabe informacija koje se u njoj nalaze.

Ostale vijesti

Novosti
16.07.2024.

Pripremljen posljednji bilten projekta IQ-DigitS

Projekt IQ-DigitS završio je nakon 30 mjeseci provedbe. Tijekom projekta sudjelovali smo u nizu aktivnosti i s partnerima iz Sjeverne Makedonije, Italije i Austrije surađivali u radu na izradi projektnih rezultata. Nešto više o finalnim rezultatima projekta pročitajte u posljednjem projektnom biltenu u nastavku:
Pročitaj više
Novosti
09.07.2024.

Natječaj za dodjelu sredstava za prekvalifikaciju - produljenje

Pozivamo zainteresirane da se prijave na Natječaj HŽ Infrastrukture za dodjelu sredstava za prekvalifikacije. HŽ Infrastruktura financira 3 prekvalifikacije za obrazovni program kojim se stječe zvanje elektrotehničar u Učilištu Studium u Vinkovcima. Rok za prijavu produžen je do 19. srpnja 2024., a ostali detalji nalaze se u tekstu Natječaja. Pod troškovima prekvalifikacije podrazumijevaju se troškovi […]
Pročitaj više
Novosti
03.07.2024.

Prvi maturalac Učilišta Studium

Naš prvi maturalac je bio nezaboravan!  Kako bismo našim polaznicima pružili potpuno iskustvo obrazovanja, Učilište Studium je organiziralo maturalno putovanje u prekrasnu Veneciju i otoke Lagune.  Sjajna ekipa od 65 polaznika, njihovih pratnji i četvero naših djelatnika i nastavnika krenula je u petak navečer i nakon ugodne noćne vožnje stigla u Punta Sabbioni. Tamo smo […]
Pročitaj više
1 2 3 71

Nastojimo pridonijeti 
povećanju zapošljivosti

Provedbom EU projekata priliku za besplatnim edukcijama najčešće imaju marginalizirane skupine ljudi kao što su trajno nezaposleni, osobe s osnovnim obrazovanjem te osobe s nižim razinama kvalifikacija.
EU PROJEKATA
0
EDUCIRANIH OSOBA
0
+
USPJEŠNOST PROJEKATA
0
%
Prvi/a saznaj o novostima i promotivnim akcijama Učilišta Studium

#pokrenise #promijenisve
#usmjerikarijeruupravomsmjeru
©2024 Učilište Studium - ustanova za obrazovanje odraslih
Website by 
Ascentia Digital
menuchevron-downchevron-leftchevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram