O nama
Učilište Studium 
Učilište 
O nama
Tko i što je Studium?
Učilište Studium ustanova je za obrazovanje odraslih te predstavlja jednu od vodećih institucija u obrazovanju odraslih. Kao takva omogućuje svojim polaznicima vrhunske predavače i vrhunske uvjete rada. Dugogodišnjim radom na području stjecanja novih kvalifikacija, osposobljavanja i usavršavanja, kontinuirano mijenjamo kvalitativnu strukturu radnog stanovništva i potencijalne radne snage na području Republike Hrvatske.
Vrhunski predavači
Svi su naši predavači vrhunski stručnjaci s dugogodišnjim radnim iskustvom te su već dugi niz godina posvećeni prenošenju znanja. Uz sjajne uvjete rada i visoku razinu stručnosti, vrhunskim predavačima našim polaznicima pružamo i iskustvo i kvalitetu.
Sjajni uvjeti rada
Moderno opremljene i digitalizirane učionice, sva potrebna oprema i materijali te ugodna radna atmosfera čine obrazovanje u Studiumu pozitivnim iskustvom za svakog polaznika.
Visoka razina stručnosti
Praćenje aktualne situacije na tržištu, stalne edukacije djelatnika, sjajni uvjeti rada kao i cjelokupni stručni kadar doprinosi izrazito visokoj razini znanja i stručnosti naših polaznika po završetku obrazovnih programa.
Cjeloživotno obrazovanje
Učilište Studium promiče važnost cjeloživotnog obrazovanja kao temeljnu odrednicu modernog čovjeka u društvu znanja.
Učilište Studium je prva ustanova za obrazovanje odraslih u RH koja nosi znak Hrvatska kvaliteta, a osim ove oznake, ponosni smo nositelji i oznake Hrvatska kvaliteta za strane jezike.
Nositelj Erasmus+ 2021. - 2027. akreditacije u području obrazovanja odraslih.

Awarded the Erasmus+ accreditation in the field of adult education for the period 2021. - 2027.
Misija
CJELOŽIVOTNO UČENJE
Učilište Studium promiče važnost cjeloživotnog obrazovanja koje predstavlja temeljnu odrednicu modernog čovjeka u društvu znanja. Naša je misija stalna prilagodba zahtjevima i trendovima na tržištu rada te stvaranje i razvijanje onih programa obrazovanja koji će omogućiti polaznicima stjecanje znanja i vještina kojima ostvaruju prednost prilikom zapošljavanja, konkurentnost na tržištu te napredovanje na trenutnim radnim mjestima.
Vizija
VODEĆA OBRAZOVNA USTANOVA
Osnova za ostvarenje vizije je osiguranje kvalitetnih stručnih kadrova koji su temelj razvoja obrazovanja. Ostvarujemo suradnje s renomiranim, vodećim poduzećima i institucijama na području Republike Hrvatske koje će polaznicima osigurati mentore s dugogodišnjim iskustvom u radu na ciljanim poslovima. Cilj je povećanje zapošljivosti, razvoj i prilagodba programa obrazovanja zahtjevima i trendovima na tržištu rada.
Partneri i suradnici
Partneri i suradnici

Zašto Studium?

Kao jedna od vodećih ustanova za obrazovanje odraslih omogućujemo svojim polaznicima vrhunske predavače i odlične uvjete rada.

Dugogodišnjim radom na područjima novih kvalifikacija, osposobljavanja i usavršavanja svojih polaznika kontinuirano mijenjamo kvalitativnu strukturu radnog stanovništva i potencijalne radne snage na području Republike Hrvatske.

Ideja Studiuma je da s jedne strane polaznicima pruža kvalitetu, a s druge strane iznimno zadovoljstvo, pozitivno iskustvo i razonodu.

PREDAVAČA
0
LOKACIJA
0
PROGRAMA
0
POLAZNIKA
0
0+
Prvi/a saznaj o novostima i promotivnim akcijama Učilišta Studium

#pokrenise #promijenisve
#usmjerikarijeruupravomsmjeru
©2024 Učilište Studium - ustanova za obrazovanje odraslih
Website by 
Ascentia Digital
menuchevron-downchevron-leftchevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram