EU projekti
EU projekti
Uz stalne edukacije odraslih, koje su usklađene s potrebama tržišta rada, Učilište Studium je steklo prepoznatljivost pisanjem i provedbom EU projekata kojim nastojimo pridonijeti povećanju zapošljivosti.
Aktualni projekti
Potraga za znanjem

Cilj projekta je omogućiti pristup neaktivnim mladim osobama tržištu rada te osnažiti mlade osobe za aktivno sudjelovanje na tržištu rada.

Više o projektu
PULA4NEET

Cilj projekta je omogućiti neaktivnim mladim osobama pristup tržištu rada u Istarskoj županiji. Projektom će se utjecati na ukupno 25 mladih osoba kojima će se omogućiti obrazovanje i profesionalno usmjeravanja.

Više o projektu
Mladi akteri za aktivno građanstvo

Cilj projekta je razvoj kompetencija ključnih za građanski angažman mladih nezapolsenih osoba s područja Vukovarsko-srijemske županije.

Više o projektu
Učitaj još aktualnih projekata
ERASMUS+ projekti
Entrepreneurship and Continuous Improvement in AEI Studium

Cilj projekta je razvoj i unaprjeđenje digitalnih i poduzetničkih kompetencija zaposlenika Učilišta Studium s ciljem unaprijeđenja obrazovnog procesa.

Više o projektu
FLOW: fun, learning, opportunities, well-being

Cilj projekta je razvoj i dijeljenje inovativnih metoda u obrazovanju odraslih u svrhu pružanja kvalitetnijeg obrazovnog procesa odraslim polaznicima obrazovanja.

Više o projektu
Carbon Neutral Schools

Cilj projekta je podizanje svijesti o važnosti smanjivanja ugljikovog otiska u vlastitoj zajednici te izrada digitalnih materijala pomoću kojih bi ustanove smanjile svoj ugljikov otisak u skladu sa Europskim zelenim planom prema kojem će Europa do 2030. godine postati prvi klimatski neutralan kontinent.

Više o projektu
1 2 3
Učitaj još ERASMUS+ projekata
Provedeni projekti
STEP UP

Cilj projekta je unaprjeđenje i provedba stručne prakse za studente Veleučilišta “Lavoslav Ružička” u Vukovaru kako bi im se omogućilo stjecanje praktičnih znanja i vještina te povećanje zapošljivosti.

Više o projektu
IT Community Region

Cilj projekta je potaknuti prekograničnu suradnju IT stručnjaka u stjecanju znanja i sklapanju poslovnih dogovora kroz model klastera kao alata za rast poslovnih inicijativa.

Više o projektu
Povećanje učinkovitosti poslovanja Učilišta Studium primjenom IKT-a

Cilj projekta je ojačati vlastitu tržišnu poziciju, povećati konkurentnost i učinkovitost poslovanja Učilišta primjenom informacijske i komunikacijske tehnologije.

Više o projektu
1 2 3 7
Učitaj još provedenih projekata

Nastojimo pridonijeti 
povećanju zapošljivosti

Provedbom EU projekata priliku za besplatnim edukcijama najčešće imaju marginalizirane skupine ljudi kao što su trajno nezaposleni, osobe s osnovnim obrazovanjem te osobe s nižim razinama kvalifikacija.
EU PROJEKATA
0
+
EDUCIRANIH OSOBA
0
+
USPJEŠNOST PROJEKATA
0
%
Prvi/a saznaj o novostima i promotivnim akcijama Učilišta Studium

©2023 Učilište Studium - ustanova za obrazovanje odraslih
Website by 
Ascentia Digital
menuchevron-downchevron-leftchevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram