Hrvatska kvaliteta – Učilište Studium
EU projekti
Naziv projekta

Hrvatska kvaliteta – Učilište Studium

Korisnik

Učilište Studium – ustanova za obrazovanje odraslih

Ukupna vrijednost projekta

64.000,00 kuna

Trajanje projekta

12 mjeseci (04.02.2021. – 04.02.2022.)

Sufinanciranje

64.000,00 kn – 100%

Program

Ovim projektom želi se produbiti konkurentnost i prepoznatljivost kvalitete usluga koje pruža Učilište Studium na svojim lokacijama. Budući kako je Učilište Studium prvo Učilište u Republici Hrvatskoj koji je nositelj znaka Hrvatska kvaliteta za obrazovanje odraslih i to za sjedište u Vukovaru i poslovnicu Osijek ovim projektom želi se produbiti i povećati konkurentnost te doprinijeti povećanju prepoznatljivosti dobivanjem znaka kvalitete za obrazovanje odraslih u poslovnicama Vinkovci i Bjelovar te kvaliteta poduka stranih jezika za poslovnice u gradovima Vinkovci i Osijek.

Cilj projekta

Projekt se provodi s ciljem unaprjeđenja poslovanja Učilišta Studium, stvaranja prepoznatljivosti i dodatne konkurentnosti na domaćem, ali i na stranom tržištu. Provedba projekta uključuje aktivnosti dodjele znaka kvalitete ustanovi za obrazovanje odraslih Učilištu Studium kao i neophodne aktivnosti unutar projekta – provedba promidžbe i vidljivosti projekta. Aktivnosti dodjele znaka kvalitete ustanovi za obrazovanje odraslih odnosi se na ishođenje znaka kvalitete za obrazovanje odraslih te znaka kvalitete poduke stranih jezika.

Provedbom projekta omogućit će se Učilištu Studium stjecanje znaka kvalitete za grad Bjelovar i Vinkovce za kvalitetu obrazovanja odraslih dok se projektom planira dobiti oznaka kvalitete za poduke stranog jezika u gradu Osijeku i Vukovaru.

Kontakt osoba za više informacija
  • Nikola Drmić, 091/356-0000
  • e-mail: nikola.drmic@uciliste-studium.hr

Odricanje od odgovornosti:

 

Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Učilišta Studium te se ni na koji način ne može smatrati stajalištem Europske unije.

Vijesti vezane uz projekt

Nastojimo pridonijeti 
povećanju zapošljivosti

Provedbom EU projekata, priliku za besplatnim edukcijama najčešće imaju marginalizirane skupine uključujući dugotrajno nezaposlene, osobe s osnovnim obrazovanjem te osobe s nižim razinama kvalifikacija, osobe u NEET statusu, mladi te osobe s invaliditetom.
EU PROJEKATA
0
EDUCIRANIH OSOBA
0
+
USPJEŠNOST PROJEKATA
0
%
Prvi/a saznaj o novostima i promotivnim akcijama Učilišta Studium

#pokrenise #promijenisve
#usmjerikarijeruupravomsmjeru
©2024 Učilište Studium - ustanova za obrazovanje odraslih
Website by 
Ascentia Digital
menuchevron-downchevron-leftchevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram