O nama
Učilište Studium 
Učilište 
O nama
Tko i što je Studium?
Učilište Studium ustanova je za obrazovanje odraslih te predstavlja vodeću instituciju u ovoj grani obrazovanja. Kao takva omogućuje svojim polaznicima vrhunske stručnjake i uvjete rada na područjima programa obrazovanja koje provodimo. Dugogodišnjim radom na područjima prekvalifikacije, dokvalifikacije, osposobljavanja i usavršavanja, kontinuirano mijenjamo kvalitativnu strukturu radnog stanovništva i potencijalne radne snage na području Republike Hrvatske.
Vrhunski predavači
Svi su naši predavači visoko obrazovani vrhunski stručnjaci s dugogodišnjim iskustvom u radu na području koje predaju te su pomno odabrani kako bismo našim polaznicima pružili i iskustvo i kvalitetu.
Sjajni uvjeti rada
Moderno opremljene i digitalizirane učionice, sva potrebna oprema i rekviziti te ugodna radna atmosfera čine obrazovanje u Studiumu pozitivnim iskustvom za svakog polaznika.
Visoka razina stručnosti
Ponosimo se izrazito visokom razinom znanja i stručnosti naših predavača te visokom razinom znanja i stručnosti naših polaznika po završetku obrazovnog programa.
Cjeloživotno obrazovanje
Učilište Studium promiče važnost cjeloživotnog obrazovanja kao temeljnu odrednicu modernog čovjeka u društvu znanja.
Učilište Studium u Osijeku i Vukovaru prve su ustanove za obrazovanje odraslih u RH koje su ponosni nositelj znaka Hrvatska kvaliteta.
Misija
CJELOŽIVOTNO UČENJE
Učilište Studium promiče važnost cjeloživotnog obrazovanja kao temeljnu odrednicu modernog čovjeka u društvu znanja te je misija Učilišta Studium sustavna prilagodba zahtjevima tržišta rada te razvijanje programa obrazovanja koji će omogućiti polaznicima stvaranje znanja i vještina kojima ostvaruju prednosti prilikom zapošljavanja te napredovanje na radnim mjestima.
Vizija
VODEĆA OBRAZOVNA USTANOVA
Osnova za ostvarenje vizije je osiguranje kvalitetnih stručnih kadrova kao temelj razvoja sektora obrazovanja, razvoj suradnje s renomiranim poduzećima i institucijama na području Republike Hrvatske koji će polaznicima osigurati mentorstvo od strane stručnjaka s dugogodišnjim iskustvom u radu na ciljanim poslovima, koje za cilj imaju povećanje zapošljivosti , razvoj i prilagodbu programa obrazovanja zahtjevima tržišta rada.
Partneri i suradnici

Zašto Studium?

Kao jedna od vodećih ustanova za obrazovanje odraslih omogućujemo svojim polaznicima vrhunske predavače i odlične uvjete rada.

Dugogodišnjim radom na područjima prekvalifikacije, dokvalifikacije, osposobljavanja i usavršavanja svojih polaznika kontinuirano mijenjamo kvalitativnu strukturu radnog stanovništva i potencijalne radne snage na području Republike Hrvatske.

Studium je kao ideja stvoren tako da s jedne strane polaznicima pruža iznimnu kvalitetu, a s druge strane iznimno zadovoljstvo i razonodu.

Vaše ''jedva čekanje'' naša je potvrda.
PREDAVAČA
0
LOKACIJA
0
PROGRAMA
0
POLAZNIKA
0
0+
Prvi/a saznaj o novostima i promotivnim akcijama Učilišta Studium

©2023 Učilište Studium - ustanova za obrazovanje odraslih
Website by 
Ascentia Digital
menuchevron-downchevron-leftchevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram