Povećanje učinkovitosti poslovanja Učilišta Studium primjenom IKT-a
EU projekti
Naziv projekta

Povećanje učinkovitosti poslovanja Učilišta Studium primjenom IKT-a

Korisnik

Učilište Studium – ustanova za obrazovanje odraslih

Ukupna vrijednost projekta

219.000,00 kuna (EU sufinanciranje: 164.250,00 kn)

Razdoblje

12 mjeseci (01.09.2020. – 01.09.2021.)

Sufinanciranje

75%

Program

Ovim projektom realizirat će se modernizacija poslovanja Učilišta Studium. U svrhu optimizacije poslovanja, veće učinkovitosti i efikasnosti implementirat će se moderno softversko rješenje. Tako će se povećati konkurentnost Učilišta Studium odnosno rast i razvoj koji će direktno utjecati na niz poslovnih procesa kao što su: smanjenje rizika i kontrole pri pohrani dokumenata, smanjit će se vremenska zahtjevnost obrade podataka što će omogućiti kvalitetnije poslovanje u cijelosti. Osim toga, ovaj projekt će se provoditi s ciljem unaprjeđenja poslovnih procesa kao što su: upravljanje ljudskim potencijalima, financije i računovodstvo, strateško planiranje, upravljanje rizicima, nabava, prodaja, logistika, marketing kao i ostalih aktivnosti.

Projekt financiran

Europskog fonda za regionalni razvoj

Cilj projekta

Ovaj projekt će se provoditi s ciljem unaprjeđenja poslovnih procesa kao što su: upravljanje ljudskim potencijalima, financije i računovodstvo, strateško planiranje, upravljanje rizicima, nabava, prodaja, logistika, marketing kao i ostalih aktivnosti kao što su: kreiranje statističkih evidencija, vođenje dokumentacije polaznika, kreiranje i pregled provjere znanja polaznika, olakšano vođenje dnevnika rada, matične knjige polaznika, lakše rukovanje bazom podataka o polaznicima. Ovim projektom cilj nam je ojačati svoju tržišnu poziciju, povećati konkurentnost i učinkovitost poslovanja Učilišta primjenom informacijske i komunikacijske tehnologije te time podržati razvoj informacijskog društva u Hrvatskoj.

Kontakt osoba za više informacija
  • Ivana Peranović, 091/356-0000
  • e-mail: info@uciliste-studium.hr

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Odricanje od odgovornosti:

 

Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Učilišta Studium te se ni na koji način ne može smatrati stajalištem Europske unije.

Vijesti vezane uz projekt

Nastojimo pridonijeti 
povećanju zapošljivosti

Provedbom EU projekata, priliku za besplatnim edukcijama najčešće imaju marginalizirane skupine uključujući dugotrajno nezaposlene, osobe s osnovnim obrazovanjem te osobe s nižim razinama kvalifikacija, osobe u NEET statusu, mladi te osobe s invaliditetom.
EU PROJEKATA
0
EDUCIRANIH OSOBA
0
+
USPJEŠNOST PROJEKATA
0
%
Prvi/a saznaj o novostima i promotivnim akcijama Učilišta Studium

#pokrenise #promijenisve
#usmjerikarijeruupravomsmjeru
©2024 Učilište Studium - ustanova za obrazovanje odraslih
Website by 
Ascentia Digital
menuchevron-downchevron-leftchevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram