Informativna radionica: Projekt Uključi me!
Novosti
Naslovna
 > 
Novosti
 > 
Informativna radionica: Projekt Uključi me!

U sklopu projekta Uključi me! - Osnaživanjem i edukacijom do socijalne uključenosti u Učilištu Studium u Vukovaru održana je informativna radionica na kojoj su svi zainteresirani polaznici imali priliku saznati više o projektu te mogućnostima koje im se nude u okviru istog.

Cilj projekta Uključi me! povećana je mogućnost zapošljavanja mladih i nezaposlenih osoba u gradu Vukovaru putem jačanja njihovih znanja i vještina kroz programe socijalnog uključivanja i provedbu obrazovnih programa za kojima postoji potreba na tržištu rada čime će se poboljšati socio-ekonomski i životni uvjeti mladih i nezaposlenih osoba s područja Vukovara.

Iz tog će se razloga ciljna skupina projekta, mladi ili nezaposleni s područja grada Vukovara imati priliku uključiti u četiri kraće edukacije:

  1. Pisanje projekata financiranih iz fondova EU
  2. Turistička animacija
  3. Digitalni marketing
  4. Proizvodnja craft piva

Polaznici će u sklopu projekta također imati priliku sudjelovati u radionici razvoja mekih i transverzalnih vještina koje predstavljaju skup osobnih obilježja koja pojedincu mogućuju razvoj kvalitetnih odnosa s drugima, predstavljanje poslodavcima te uspješnije funkcioniranje u radnom kolektivu. Neke od osnovnih mekih vještina su komunikacija i timski rad, organizacija i planiranje, vođenje i upravljanje, prilagodljivost i kreativnost. Po završetku edukacija, svi uključeni u projekt moći će sudjelovati i u karijernom savjetovanju vođenom od strane stručnjaka za profesionalnu orijentaciju.

Prijave su još uvijek u tijeku, a svi zainteresirani prijaviti se mogu
- putem PRIJAVNOG OBRASCA
- na br. 091/356-0000

Ostale vijesti

Novosti
16.07.2024.

Pripremljen posljednji bilten projekta IQ-DigitS

Projekt IQ-DigitS završio je nakon 30 mjeseci provedbe. Tijekom projekta sudjelovali smo u nizu aktivnosti i s partnerima iz Sjeverne Makedonije, Italije i Austrije surađivali u radu na izradi projektnih rezultata. Nešto više o finalnim rezultatima projekta pročitajte u posljednjem projektnom biltenu u nastavku:
Pročitaj više
Novosti
09.07.2024.

Natječaj za dodjelu sredstava za prekvalifikaciju - produljenje

Pozivamo zainteresirane da se prijave na Natječaj HŽ Infrastrukture za dodjelu sredstava za prekvalifikacije. HŽ Infrastruktura financira 3 prekvalifikacije za obrazovni program kojim se stječe zvanje elektrotehničar u Učilištu Studium u Vinkovcima. Rok za prijavu produžen je do 19. srpnja 2024., a ostali detalji nalaze se u tekstu Natječaja. Pod troškovima prekvalifikacije podrazumijevaju se troškovi […]
Pročitaj više
Novosti
03.07.2024.

Prvi maturalac Učilišta Studium

Naš prvi maturalac je bio nezaboravan!  Kako bismo našim polaznicima pružili potpuno iskustvo obrazovanja, Učilište Studium je organiziralo maturalno putovanje u prekrasnu Veneciju i otoke Lagune.  Sjajna ekipa od 65 polaznika, njihovih pratnji i četvero naših djelatnika i nastavnika krenula je u petak navečer i nakon ugodne noćne vožnje stigla u Punta Sabbioni. Tamo smo […]
Pročitaj više
1 2 3 71

Nastojimo pridonijeti 
povećanju zapošljivosti

Provedbom EU projekata priliku za besplatnim edukcijama najčešće imaju marginalizirane skupine ljudi kao što su trajno nezaposleni, osobe s osnovnim obrazovanjem te osobe s nižim razinama kvalifikacija.
EU PROJEKATA
0
EDUCIRANIH OSOBA
0
+
USPJEŠNOST PROJEKATA
0
%
Prvi/a saznaj o novostima i promotivnim akcijama Učilišta Studium

#pokrenise #promijenisve
#usmjerikarijeruupravomsmjeru
©2024 Učilište Studium - ustanova za obrazovanje odraslih
Website by 
Ascentia Digital
menuchevron-downchevron-leftchevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram