PROGRAMI OBRAZOVANJA
Tekstil i koža
Šivač gornjišta obuće
Rukuje šivaćim strojevima i priborom za šivanje na stručan i siguran način. Izvodi postupke krojenja i šivanja gornjišta obuće.
Prijavi se

Cjelokupno trajanje programa: 180 sati. Teorijski dio programa u trajanju od 54 sata izvodi se u učionici ustanove za obrazovanje odraslih, vježbe se izvode 30 sati u specijaliziranoj učionici opremljenoj za vježbe i praktični dio programa u trajanju od 96 sati izvodi se u proizvodnom pogonu tvornice obuće.

Šivač gornjišta obuće

Uvjeti za upis: -završena najmanje osnovna škola, navršenih 14 godina života -liječničko uvjerenje o sposobnosti za obavljanje poslova

Šivač donjišta obuće
Rukuje šivaćim strojevima i priborom za šivanje na stručan i siguran način. Izvodi postupke krojenja i šivanja donjišta obuće.
Prijavi se

Cjelokupno trajanje programa: 180 sati. Teorijski dio programa u trajanju od 54 sata izvodi se u učionici Ustanove, a vježbe se izvode 30 sati u specijaliziranoj učionici opremljenoj za vježbe i praktični dio u trajanju od 96 sati izvodi se u tvrtki koja se bavi obućarskim poslovima.

Šivač donjišta obuće

Uvjeti za upis: -završena najmanje osnovna škola, navršenih 18 godina života -liječničko uvjerenje o sposobnosti za obavljanje poslova

Šivač odjeće
Prijavi se

Cjelokupno trajanje programa: 135 sati. Teorijski dio programa u trajanju od 35 sati izvodi se u učionici ustanove za obrazovanje odraslih, a praktični dio programa u trajanju od 100 sati izvodi kod poslodavca koji se bavi ovim poslovima i raspolaže s potrebnom opremom i priborom za šivanje.

Šivač odjeće

Uvjeti za upis:

-završena najmanje osnovna škola, navršenih 18 godina života

-liječničko uvjerenje o sposobnosti za obavljanje poslova

Šivač klasične ženske odjeće - suknje, hlača i bluze
Prijavi se

Test o programu

Šivač klasične ženske odjeće – suknje, hlača i bluze

Test uvjeti za upis

Kontaktirajte nas
Učilište Studium - ustanova za obrazovanje odraslih
Zdravstvo kontakt
Prvi/a saznaj o novostima i promotivnim akcijama Učilišta Studium

#pokrenise #promijenisve
#usmjerikarijeruupravomsmjeru
©2024 Učilište Studium - ustanova za obrazovanje odraslih
Website by 
Ascentia Digital
menuchevron-downchevron-leftchevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram