Projekt DigiEnergy 4.0: Inovacije u strukovnom obrazovanju
Novosti
Naslovna
 > 
Novosti
 > 
Projekt DigiEnergy 4.0: Inovacije u strukovnom obrazovanju

Naš predavač Jurica i djelatnici Ana, Filip i Ana-Marija imali su priliku sudjelovati na zadnjem TPM-u (Transnacionalni projektni sastanak) unutar projekta DigiEnergy 4.0 u razdoblju od 23. do 27. listopada 2023. godine u Gaziantepu, Turska.

U okviru ovog projekta, razvili smo različite module i videomaterijale fokusirane na koncept "energija 4.0" s ciljem poboljšanja procesa učenja u strukovnom obrazovanju. Sve projektne rezultate i videomaterijale možete preuzeti putem sljedeće poveznice: http://digienergy40.com/#.

Kroz ovaj projekt, dodatno smo proširili naša znanja i vještine te ojačali naše kapacitete u području obnovljivih izvora energije.

Hvala našim projektnim partnerima na, uvijek prekrasnom, druženju i gostoprimstvu kao i na dijeljenju njihovog znanja i iskustava. Nadamo se kako će se suradnja nastaviti i u budućnosti.

Ostale vijesti

Novosti
16.07.2024.

Pripremljen posljednji bilten projekta IQ-DigitS

Projekt IQ-DigitS završio je nakon 30 mjeseci provedbe. Tijekom projekta sudjelovali smo u nizu aktivnosti i s partnerima iz Sjeverne Makedonije, Italije i Austrije surađivali u radu na izradi projektnih rezultata. Nešto više o finalnim rezultatima projekta pročitajte u posljednjem projektnom biltenu u nastavku:
Pročitaj više
Novosti
09.07.2024.

Natječaj za dodjelu sredstava za prekvalifikaciju - produljenje

Pozivamo zainteresirane da se prijave na Natječaj HŽ Infrastrukture za dodjelu sredstava za prekvalifikacije. HŽ Infrastruktura financira 3 prekvalifikacije za obrazovni program kojim se stječe zvanje elektrotehničar u Učilištu Studium u Vinkovcima. Rok za prijavu produžen je do 19. srpnja 2024., a ostali detalji nalaze se u tekstu Natječaja. Pod troškovima prekvalifikacije podrazumijevaju se troškovi […]
Pročitaj više
Novosti
03.07.2024.

Prvi maturalac Učilišta Studium

Naš prvi maturalac je bio nezaboravan!  Kako bismo našim polaznicima pružili potpuno iskustvo obrazovanja, Učilište Studium je organiziralo maturalno putovanje u prekrasnu Veneciju i otoke Lagune.  Sjajna ekipa od 65 polaznika, njihovih pratnji i četvero naših djelatnika i nastavnika krenula je u petak navečer i nakon ugodne noćne vožnje stigla u Punta Sabbioni. Tamo smo […]
Pročitaj više
1 2 3 71

Nastojimo pridonijeti 
povećanju zapošljivosti

Provedbom EU projekata priliku za besplatnim edukcijama najčešće imaju marginalizirane skupine ljudi kao što su trajno nezaposleni, osobe s osnovnim obrazovanjem te osobe s nižim razinama kvalifikacija.
EU PROJEKATA
0
EDUCIRANIH OSOBA
0
+
USPJEŠNOST PROJEKATA
0
%
Prvi/a saznaj o novostima i promotivnim akcijama Učilišta Studium

#pokrenise #promijenisve
#usmjerikarijeruupravomsmjeru
©2024 Učilište Studium - ustanova za obrazovanje odraslih
Website by 
Ascentia Digital
menuchevron-downchevron-leftchevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram