Projekt DigiEnergy 4.0: Inovacije u strukovnom obrazovanju
Novosti
Naslovna
 > 
Novosti
 > 
Projekt DigiEnergy 4.0: Inovacije u strukovnom obrazovanju

Naš predavač Jurica i djelatnici Ana, Filip i Ana-Marija imali su priliku sudjelovati na zadnjem TPM-u (Transnacionalni projektni sastanak) unutar projekta DigiEnergy 4.0 u razdoblju od 23. do 27. listopada 2023. godine u Gaziantepu, Turska.

U okviru ovog projekta, razvili smo različite module i videomaterijale fokusirane na koncept "energija 4.0" s ciljem poboljšanja procesa učenja u strukovnom obrazovanju. Sve projektne rezultate i videomaterijale možete preuzeti putem sljedeće poveznice: http://digienergy40.com/#.

Kroz ovaj projekt, dodatno smo proširili naša znanja i vještine te ojačali naše kapacitete u području obnovljivih izvora energije.

Hvala našim projektnim partnerima na, uvijek prekrasnom, druženju i gostoprimstvu kao i na dijeljenju njihovog znanja i iskustava. Nadamo se kako će se suradnja nastaviti i u budućnosti.

Ostale vijesti

Novosti
20.11.2023.

Bilten projekta IQ-DigitS

U sklopu projekta IQ-DigitS izrađen je i preveden 4. po redu projektni bilten. U njemu je predstavljen rad na trećem projektnom rezultatu "Infrastrukturi za digitalnu certifikaciju kompatibilnoj s digitalnim vjerodajnicama Europassa" te aktivnost učenja, podučavanja i osposobljavanja održana u lipnju ove godine u Folignu.
Pročitaj više
Novosti
20.11.2023.

Transnacionalni sastanak u sklopu projekta TeleNursing

U vremenskom razdoblju od 13. do 16. studenog, naše djelatnice Andrea i Ivana aktivno su sudjelovale na trećem transnacionalnom sastanku unutar projekta TeleNursing, održanom u Rotterdamu, u organizaciji partnera G&G Huissartsen. Tijekom prethodnih mjeseci provedbe projektnih aktivnosti sudjelovali smo u provođenju anketa i intervjua usmjerenih na identifikaciju znanja i potreba za dodatnim obrazovanjem u području […]
Pročitaj više
Novosti
07.11.2023.

ENTER Konferencija Split 2023.: Unaprjeđenje sustava obrazovanja i digitalne vještine

ENTER konferencija na temu izazova u radu s darovitom djecom i mladima ove se godine održala od 2. do 4. studenog u organizaciji Centra izvrsnosti Splitsko-dalmatinske županije u Radisson Blu hotelu u Splitu. Cilj konferencije bila je razmjena stručnih znanja i vještina te primjera dobre prakse, unaprjeđenje sustava odgoja i obrazovanja te umrežavanje dionika iz […]
Pročitaj više
1 2 3 63

Nastojimo pridonijeti 
povećanju zapošljivosti

Provedbom EU projekata priliku za besplatnim edukcijama najčešće imaju marginalizirane skupine ljudi kao što su trajno nezaposleni, osobe s osnovnim obrazovanjem te osobe s nižim razinama kvalifikacija.
EU PROJEKATA
0
EDUCIRANIH OSOBA
0
+
USPJEŠNOST PROJEKATA
0
%
Prvi/a saznaj o novostima i promotivnim akcijama Učilišta Studium

#pokrenise #promijenisve
#usmjerikarijeruupravomsmjeru
©2023 Učilište Studium - ustanova za obrazovanje odraslih
Website by 
Ascentia Digital
menuchevron-downchevron-leftchevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram