'Ajmo u Grčku
Novosti
Naslovna
 > 
Novosti
 > 
'Ajmo u Grčku


''Budi ta promjena u društvu'' glavna je misao edukacije u Grčkoj na koju idete s nama!

Glavni prioritet edukacije je promicanje, angažiranje, povezivanje i osnaživanje mladih sa starim tradicijskim tehnikama i/ ili ''starim proizvodima u novom pakiranju'', kako bi im se pružila prilika da postanu inovativni u svom profesionalnom razvoju i time postanu promjena u njihove zajednice.

Dakle, 'ajmo biti kreativni.

Projekt se temelji na osnovnim načelima Erasmus+ jednakosti, uključenosti i različitosti, a mladi će moći učiti o drugoj kulturi, razmjenjivati mišljenja i raspravljati o pitanjima važnosti implementacije starih tehnika u svakodnevni život uz pomoć inovacija.

Edukacija sadrži grupne aktivnosti te će poslužiti izgradnji samopouzdanja, a polaznici će se moći izraziti kroz umjetničko rukotvorstvo.

Edukacija je 12. – 19. lipnja te vas od lijepe Grčke dijele samo 3 koraka:

  1. Budi mlađi/a od 30 godina
  2. Budi polaznik/ca Učilišta Studium Studium
  3. Popuni prijavu

Ostale vijesti

Novosti
16.07.2024.

Pripremljen posljednji bilten projekta IQ-DigitS

Projekt IQ-DigitS završio je nakon 30 mjeseci provedbe. Tijekom projekta sudjelovali smo u nizu aktivnosti i s partnerima iz Sjeverne Makedonije, Italije i Austrije surađivali u radu na izradi projektnih rezultata. Nešto više o finalnim rezultatima projekta pročitajte u posljednjem projektnom biltenu u nastavku:
Pročitaj više
Novosti
09.07.2024.

Natječaj za dodjelu sredstava za prekvalifikaciju - produljenje

Pozivamo zainteresirane da se prijave na Natječaj HŽ Infrastrukture za dodjelu sredstava za prekvalifikacije. HŽ Infrastruktura financira 3 prekvalifikacije za obrazovni program kojim se stječe zvanje elektrotehničar u Učilištu Studium u Vinkovcima. Rok za prijavu produžen je do 19. srpnja 2024., a ostali detalji nalaze se u tekstu Natječaja. Pod troškovima prekvalifikacije podrazumijevaju se troškovi […]
Pročitaj više
Novosti
03.07.2024.

Prvi maturalac Učilišta Studium

Naš prvi maturalac je bio nezaboravan!  Kako bismo našim polaznicima pružili potpuno iskustvo obrazovanja, Učilište Studium je organiziralo maturalno putovanje u prekrasnu Veneciju i otoke Lagune.  Sjajna ekipa od 65 polaznika, njihovih pratnji i četvero naših djelatnika i nastavnika krenula je u petak navečer i nakon ugodne noćne vožnje stigla u Punta Sabbioni. Tamo smo […]
Pročitaj više
1 2 3 71

Nastojimo pridonijeti 
povećanju zapošljivosti

Provedbom EU projekata priliku za besplatnim edukcijama najčešće imaju marginalizirane skupine ljudi kao što su trajno nezaposleni, osobe s osnovnim obrazovanjem te osobe s nižim razinama kvalifikacija.
EU PROJEKATA
0
EDUCIRANIH OSOBA
0
+
USPJEŠNOST PROJEKATA
0
%
Prvi/a saznaj o novostima i promotivnim akcijama Učilišta Studium

#pokrenise #promijenisve
#usmjerikarijeruupravomsmjeru
©2024 Učilište Studium - ustanova za obrazovanje odraslih
Website by 
Ascentia Digital
menuchevron-downchevron-leftchevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram