Erasmus+ Suradnja: Španjolski Prijatelji Posjećuju Učilište u Šibeniku
Novosti
Naslovna
 > 
Novosti
 > 
Erasmus+ Suradnja: Španjolski Prijatelji Posjećuju Učilište u Šibeniku

Prošli tjedan (16. - 20. listopada) u Šibeniku, bili smo domaćini našim kolegama iz  španjolskog učilišta CFPA Serafí de Centelles – Pauli i Joseu.

Posjet je organiziran u vidu suradnje između ustanova nositeljica Erasmus+ akreditacije u području obrazovanja odraslih.

 Tijekom pet prekrasnih dana s nama, Paula i Jose posjetili su naše urede u Šibeniku i Zadru te se upoznali s našim sustavom obrazovanja odraslih u Republici Hrvatskoj, više se informirali o našim mikrokvalifikacijama i vaučerima, istražili našu e-Learning platformu za učenje na daljinu te se upoznali s našim sustavom za upravljanje andragoškom dokumentacijom, poznatim kao IBIS.

Kako kažu, svakako im je bilo najdraže to što su imali priliku sudjelovati u našim prvim predavanjima te su tako doživjeli atmosferu Studiuma iz prve ruke.

Naravno, kakvi bismo mi domaćini bili da ih ne povedemo u mini turu po Dalmaciji, tako su posjetili:

Trokut centar poduzetništva

Veleučilište u Šibeniku

Strukovnu školu Vice Vlatkovića

Srednju strukovnu školu Šibenik

Slapove Krke

Navodno, bilo im je toooliko dobro da nam se planiraju vratiti već na proljeće, ovoga puta zajedno sa svojim polaznicima!

Veselimo se svim budućim projektima i razmjenama znanja s našim dragim prijateljima iz Valencije!

Ostale vijesti

Novosti
16.07.2024.

Pripremljen posljednji bilten projekta IQ-DigitS

Projekt IQ-DigitS završio je nakon 30 mjeseci provedbe. Tijekom projekta sudjelovali smo u nizu aktivnosti i s partnerima iz Sjeverne Makedonije, Italije i Austrije surađivali u radu na izradi projektnih rezultata. Nešto više o finalnim rezultatima projekta pročitajte u posljednjem projektnom biltenu u nastavku:
Pročitaj više
Novosti
09.07.2024.

Natječaj za dodjelu sredstava za prekvalifikaciju - produljenje

Pozivamo zainteresirane da se prijave na Natječaj HŽ Infrastrukture za dodjelu sredstava za prekvalifikacije. HŽ Infrastruktura financira 3 prekvalifikacije za obrazovni program kojim se stječe zvanje elektrotehničar u Učilištu Studium u Vinkovcima. Rok za prijavu produžen je do 19. srpnja 2024., a ostali detalji nalaze se u tekstu Natječaja. Pod troškovima prekvalifikacije podrazumijevaju se troškovi […]
Pročitaj više
Novosti
03.07.2024.

Prvi maturalac Učilišta Studium

Naš prvi maturalac je bio nezaboravan!  Kako bismo našim polaznicima pružili potpuno iskustvo obrazovanja, Učilište Studium je organiziralo maturalno putovanje u prekrasnu Veneciju i otoke Lagune.  Sjajna ekipa od 65 polaznika, njihovih pratnji i četvero naših djelatnika i nastavnika krenula je u petak navečer i nakon ugodne noćne vožnje stigla u Punta Sabbioni. Tamo smo […]
Pročitaj više
1 2 3 71

Nastojimo pridonijeti 
povećanju zapošljivosti

Provedbom EU projekata priliku za besplatnim edukcijama najčešće imaju marginalizirane skupine ljudi kao što su trajno nezaposleni, osobe s osnovnim obrazovanjem te osobe s nižim razinama kvalifikacija.
EU PROJEKATA
0
EDUCIRANIH OSOBA
0
+
USPJEŠNOST PROJEKATA
0
%
Prvi/a saznaj o novostima i promotivnim akcijama Učilišta Studium

#pokrenise #promijenisve
#usmjerikarijeruupravomsmjeru
©2024 Učilište Studium - ustanova za obrazovanje odraslih
Website by 
Ascentia Digital
menuchevron-downchevron-leftchevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram