Erasmus+ Suradnja: Španjolski Prijatelji Posjećuju Učilište u Šibeniku
Novosti
Naslovna
 > 
Novosti
 > 
Erasmus+ Suradnja: Španjolski Prijatelji Posjećuju Učilište u Šibeniku

Prošli tjedan (16. - 20. listopada) u Šibeniku, bili smo domaćini našim kolegama iz  španjolskog učilišta CFPA Serafí de Centelles – Pauli i Joseu.

Posjet je organiziran u vidu suradnje između ustanova nositeljica Erasmus+ akreditacije u području obrazovanja odraslih.

 Tijekom pet prekrasnih dana s nama, Paula i Jose posjetili su naše urede u Šibeniku i Zadru te se upoznali s našim sustavom obrazovanja odraslih u Republici Hrvatskoj, više se informirali o našim mikrokvalifikacijama i vaučerima, istražili našu e-Learning platformu za učenje na daljinu te se upoznali s našim sustavom za upravljanje andragoškom dokumentacijom, poznatim kao IBIS.

Kako kažu, svakako im je bilo najdraže to što su imali priliku sudjelovati u našim prvim predavanjima te su tako doživjeli atmosferu Studiuma iz prve ruke.

Naravno, kakvi bismo mi domaćini bili da ih ne povedemo u mini turu po Dalmaciji, tako su posjetili:

Trokut centar poduzetništva

Veleučilište u Šibeniku

Strukovnu školu Vice Vlatkovića

Srednju strukovnu školu Šibenik

Slapove Krke

Navodno, bilo im je toooliko dobro da nam se planiraju vratiti već na proljeće, ovoga puta zajedno sa svojim polaznicima!

Veselimo se svim budućim projektima i razmjenama znanja s našim dragim prijateljima iz Valencije!

Ostale vijesti

Novosti
07.12.2023.

Kako implementirati VR Tehnologiju u obrazovanje odraslih?

U sklopu Erasmus+ projekta "VR Training Toolkit for VET Centers", 5. i 6. prosinca održali smo edukaciju na temu primjene virtualne realnosti u obrazovanju namijenjenu djelatnicima i predavačima učilišta. Tijekom dva dana edukacije zajedno sa stručnjacima iz Culex XR Studia, tvrtke specijalizirane za razvoj i primjenu virtualne tehnologije i sadržaja: - naučili smo što su […]
Pročitaj više
Novosti
06.12.2023.

Što sve trebate znati o Europskim digitalnim vjerodajnicama: Vodič za ustanove za obrazovanje

Europske digitalne vjerodajnice za učenje elektronički su zapečaćene digitalne evidencije koje osoba dobiva kako bi certificirala svoje učenje. Mogu se dodijeliti za formalno obrazovanje, osposobljavanje, internetske tečajeve, volontiranje i slično. U sklopu projekta IQ-DigitS cilj nam je upoznati ustanove za obrazovanje odraslih i strukovno obrazovanje sa sustavom za izdavanje europskih digitalnih vjerodajnica i pomoći im […]
Pročitaj više
Novosti
04.12.2023.

Heidi

U studenom nam je započela provedba novog Erasmus+ projekta - HEIDI: Increasing the employability of Higher Educated adult Immigrants through the evaluation, Development, and certification of their qualifications and skills.  Projekt HEIDI razvijen je u suradnji s partnerima iz Norveške, Španjolske, Austrije, Litve, Njemačke i Estonije: FURIM Institut, Norveška - Centar za savjetovanje te istraživanja i razvoj u području […]
Pročitaj više
1 2 3 64

Nastojimo pridonijeti 
povećanju zapošljivosti

Provedbom EU projekata priliku za besplatnim edukcijama najčešće imaju marginalizirane skupine ljudi kao što su trajno nezaposleni, osobe s osnovnim obrazovanjem te osobe s nižim razinama kvalifikacija.
EU PROJEKATA
0
EDUCIRANIH OSOBA
0
+
USPJEŠNOST PROJEKATA
0
%
Prvi/a saznaj o novostima i promotivnim akcijama Učilišta Studium

#pokrenise #promijenisve
#usmjerikarijeruupravomsmjeru
©2023 Učilište Studium - ustanova za obrazovanje odraslih
Website by 
Ascentia Digital
menuchevron-downchevron-leftchevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram