Globalna suradnja u sustavu obrazovanja: Ivana i Andrea na Dante Eventu
Novosti
Naslovna
 > 
Novosti
 > 
Globalna suradnja u sustavu obrazovanja: Ivana i Andrea na Dante Eventu

Prošlog tjedna (10. – 12. siječnja), Ivana i Andrea su sudjelovale na DANTE Networking Eventu u prekrasnoj Opatiji.

Ustanova za obrazovanje odraslih Dante, okupila je obrazovne stručnjake s ciljem poticanja razvoja kapaciteta i stručnosti dionika u sustavu obrazovanja, kako na nacionalnoj tako i na internacionalnoj razini.

Temeljni ciljevi ovog važnog događaja obuhvaćaju nekoliko ključnih aspekata:

  1. Razvoj kapaciteta i stručnosti

Sudionici su imali priliku sudjelovati u Masterclassu posvećenom sudjelovanju centraliziranim projektima EU.

  • Sklapanje i jačanje partnerstva

Drugi važan aspekt ovog događaja bio je usmjeren na stvaranje i jačanje partnerstava. Sudionici su imali priliku umrežiti se s predstavnicima 27 ustanova iz cijelog svijeta. Kroz zajednički rad, cilj je bio podignuti standarde u sektoru obrazovanja te promicati globalnu suradnju.

  • Izgradnja visokokvalitetnih sustava

Svrha suradnje na DANTE Networking Eventu bila je usmjerena ka uspostavljanju smislene suradnje s ciljem izgradnje visokokvalitetnih sustava. Ova inicijativa ima za cilj pridonijeti napretku obrazovanja na globalnoj razini, postavljajući nove standarde kvalitete.

Sudjelovanje na ovom događaju, Ivani i Andrei je pružilo priliku, ne samo za stjecanje novih znanja i vještina, već i za gradnju mostova sa stručnjacima u obrazovanju diljem cijelog svijeta.

Kao i svako sudjelovanje i edukacija kojoj prisustvujemo, ovaj događaj je za nas svakako korak prema naprijed.

Hvala našim prijateljima i partnerima i čestitamo na predivno organiziranom događaju!

Ostale vijesti

Novosti
16.07.2024.

Pripremljen posljednji bilten projekta IQ-DigitS

Projekt IQ-DigitS završio je nakon 30 mjeseci provedbe. Tijekom projekta sudjelovali smo u nizu aktivnosti i s partnerima iz Sjeverne Makedonije, Italije i Austrije surađivali u radu na izradi projektnih rezultata. Nešto više o finalnim rezultatima projekta pročitajte u posljednjem projektnom biltenu u nastavku:
Pročitaj više
Novosti
09.07.2024.

Natječaj za dodjelu sredstava za prekvalifikaciju - produljenje

Pozivamo zainteresirane da se prijave na Natječaj HŽ Infrastrukture za dodjelu sredstava za prekvalifikacije. HŽ Infrastruktura financira 3 prekvalifikacije za obrazovni program kojim se stječe zvanje elektrotehničar u Učilištu Studium u Vinkovcima. Rok za prijavu produžen je do 19. srpnja 2024., a ostali detalji nalaze se u tekstu Natječaja. Pod troškovima prekvalifikacije podrazumijevaju se troškovi […]
Pročitaj više
Novosti
03.07.2024.

Prvi maturalac Učilišta Studium

Naš prvi maturalac je bio nezaboravan!  Kako bismo našim polaznicima pružili potpuno iskustvo obrazovanja, Učilište Studium je organiziralo maturalno putovanje u prekrasnu Veneciju i otoke Lagune.  Sjajna ekipa od 65 polaznika, njihovih pratnji i četvero naših djelatnika i nastavnika krenula je u petak navečer i nakon ugodne noćne vožnje stigla u Punta Sabbioni. Tamo smo […]
Pročitaj više
1 2 3 71

Nastojimo pridonijeti 
povećanju zapošljivosti

Provedbom EU projekata priliku za besplatnim edukcijama najčešće imaju marginalizirane skupine ljudi kao što su trajno nezaposleni, osobe s osnovnim obrazovanjem te osobe s nižim razinama kvalifikacija.
EU PROJEKATA
0
EDUCIRANIH OSOBA
0
+
USPJEŠNOST PROJEKATA
0
%
Prvi/a saznaj o novostima i promotivnim akcijama Učilišta Studium

#pokrenise #promijenisve
#usmjerikarijeruupravomsmjeru
©2024 Učilište Studium - ustanova za obrazovanje odraslih
Website by 
Ascentia Digital
menuchevron-downchevron-leftchevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram