PROGRAMI OBRAZOVANJA
Ekonomija i trgovina
Suradnik/ica za izradu i provedbu EU projekata
Sudjeluje u izradi natječajne dokumentacije, u definiranju projektnih ciljeva, rezultata i aktivnosti. Sudjeluje u popunjavanje prijave projekta kroz aplikacijske obrasce i priprema projektne izvještaje.
Prijavi se

Cjelokupno trajanje programa: 150 sati. Program uključuje teorijsku nastavu u trajanju od 75 sati i vježbe u trajanju od 75 sati.

Suradnik/ica za izradu i provedbu EU projekata

Uvjeti upisa: -minimalno završena srednja škola

Voditelj/ica za izradu i provedbu EU projekata
Voditelj za izradu i provedbu EU projekata mora imati specifična znanja i vještine kako bi prijavljeni projekti zadovoljili kompleksne postupke administrativne i kvalitativne evaluacije projekta. Mora brinuti da su projekti izvedivi i održivi s aspekta raspoloživih resursa i kompetencija organizacije prijavitelja. Planira proračunska sredstva.
Prijavi se

Cjelokupno trajanje programa: 200 sati. Program se provodi kroz konzultativno-instruktivnu nastavu i vježbe u učionici ustanove.

Voditelj/ica za izradu i provedbu EU projekata

Uvjeti upisa: -minimalno višu stručnu spremu (prvostupnik)

Poslovi knjigovođe
Knjigovođa se bavi izradom, vođenjem, pohranjivanjem i održavanjem financijske i nefinancijske dokumentacije u različitim institucijama.
Prijavi se

Cjelokupno trajanje programa: 170 sati. Učenje temeljeno na radu obuhvaća rješavanje problemskih situacija i izvršenje konkretnih radnih zadaća u simuliranim ili stvarnim uvjetima uz korištenje knjigovodstvenog softvera.

Knjigovođa

Uvjeti upisa: -navršenih 18 godina
-završena srednja škola u četverogodišnjem trajanju.

Poslovi skladištara
Provodi postupke preuzimanja, smještaja, označavanja, uskladištenja i otpreme različitih vrsta robe.
Prijavi se

Cjelokupno trajanje programa: 122 sata. Teorijski dio programa u trajanju od 22 sata izvodi se u učionici ustanove. Praktični dio programa u trajanju od 100 sati se izvodi u obrtu/tvrtki koja obavlja poslove skladištenja.

Skladištar

Uvjeti za upis: -završena najmanje osnovna škola, navršenih 18 godina života -liječničko uvjerenje o sposobnosti za obavljanje poslova

Poslovi u računovodstvu
Prijavi se

Poslovi u računovodstvu

Kontaktirajte nas
Učilište Studium - ustanova za obrazovanje odraslih
Zdravstvo kontakt
Prvi/a saznaj o novostima i promotivnim akcijama Učilišta Studium

#pokrenise #promijenisve
#usmjerikarijeruupravomsmjeru
©2024 Učilište Studium - ustanova za obrazovanje odraslih
Website by 
Ascentia Digital
menuchevron-downchevron-leftchevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram