Predstavljanje projekta [Turizam dostupan svima] udrugama s područja VSŽ
Novosti
Naslovna
 > 
Novosti
 > 
Predstavljanje projekta [Turizam dostupan svima] udrugama s područja VSŽ

U Vinkovcima, 24.2. u prostorijama Učilišta Studium u Vinkovcima održano je predstavljanje projekta ''Turizam dostupan svima'' i ujedno druženje članova udruga s područja VSŽ u svrhu predstavljanja projekta i projektnih aktivnosti.

Andrea Maksimović, stručna suradnica Učilišta Studium u sklopu projekta predstavila je projekt, vrijednost i trajanje projekta dok je voditeljica obrazovanja u sklopu projekta, Valentina Đukić, prisutnima opširnije predstavila projektne aktivnosti, ciljeve projekta te im je predstavila  program obrazovanja koji bi se trebao provesti u sklopu projektnih aktivnosti.

Predstavljena je ciljana skupina projekta, načini dokaza ciljane skupine te ostale planirane projektne aktivnosti.

Nakon formalnog dijela i predstavljanja projekta uslijedilo je neformalnije druženje gdje su svi zainteresirani sudionici imali priliku postaviti pitanja koja se odnose na projekt i aktivnosti te uključivanje u projekt. 

Projekt ima za cilj izraditi i provesti novi program osposobljavanja OSI za rad u turizmu te uspostaviti centre za cjeloživotno profesionalno usmjeravanje OSI.

Ciljana skupina projekta su sudionici s invaliditetom-nezaposleni, uključujući dugotrajno nezaposlene osobe te stručnjaci koji sudjeluju u osposobljavanju a predstavljanje projekta provodilo se za osobe s invaliditetom s područja VSŽ.

Ostale vijesti

Novosti
19.04.2024.

Virtualni događaj u sklopu Erasmus+ projekta VET-VRkit

Danas, 19. travnja, sudjelovali smo u virtualnom sastanku u sklopu Erasmus+ projekta VET-VRkit.Cilj događaja bio je učvrstiti prethodno stečeno znanje sudionika projekta te podijeliti informacije o trenutnom napretku i daljnjim planovima u svakoj od organizacija uključenih u projekt. U događaju su sudjelovali predavači koji su prethodno pohađali trening trenera u području poučavanja uz pomoću VR tehnologije i […]
Pročitaj više
Novosti
18.04.2024.

Carbon Neutral Schools: projektni sastanak u Rimu

16. travnja u Rimu je održan treći po redu projektni sastanak u sklopu Erasmus+ projekta Carbon Neutral Schools. U projektu su sudjelovali predstavnici obrazovnih ustanova i organizacija iz Latvije, Litve, Italije, Finske, Austrije i Hrvatske. Sastanak je za cilj imao pregled dosadašnjih i planiranje nadolazećih projektnih aktivnosti. U sklopu projekta do sada je izrađena mapa […]
Pročitaj više
uciliste studium
Novosti
11.04.2024.

Specijalistički program izobrazbe iz područja javne nabave

O PROGRAMU: Učilište Studium - ustanova za obrazovanje odraslih, kao nositelj ovlaštenja (Klasa: UP/I-406-01/14-01/13, Ur.broj: 526-06-02-02-02/1-20-11, vrijedi do 03.11.2023.) organizira SPECIJALISTIČKI PROGRAM IZOBRAZBE U PODRUČJU JAVNE NABAVE (ev.broj 2022-0042::0002) prema odredbama izmijenjenog Zakona o javnoj nabavi (NN br. 90/11, 83/13, 143/13 i 13/14 – Odluka USRH) (www.javnanabava.hr). PRIJAVA Prijaviti se možete popunjavanjem prijavnice koju možete skinuti OVDJE. […]
Pročitaj više
1 2 3 68

Nastojimo pridonijeti 
povećanju zapošljivosti

Provedbom EU projekata priliku za besplatnim edukcijama najčešće imaju marginalizirane skupine ljudi kao što su trajno nezaposleni, osobe s osnovnim obrazovanjem te osobe s nižim razinama kvalifikacija.
EU PROJEKATA
0
EDUCIRANIH OSOBA
0
+
USPJEŠNOST PROJEKATA
0
%
Prvi/a saznaj o novostima i promotivnim akcijama Učilišta Studium

#pokrenise #promijenisve
#usmjerikarijeruupravomsmjeru
©2024 Učilište Studium - ustanova za obrazovanje odraslih
Website by 
Ascentia Digital
menuchevron-downchevron-leftchevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram