Projektni sastanak Erasmus+ projekta DigiEnergy4.0 u Rumunjskoj
Novosti
Naslovna
 > 
Novosti
 > 
Projektni sastanak Erasmus+ projekta DigiEnergy4.0 u Rumunjskoj

Tijekom 20. i 21. lipnja u rumunjskom gradu Iasi održan je drugi po redu projektni sastanak Erasmus+KA210 projekta DigiEnergy4.0 (DIGITALIZATION IN ENERGY 4.0 TECHNOLOGIES).

Domaćin sastanka bili su projektni partneri iz tvrtke Ludor Engeneering koja se bavi razvojem proizvoda te uslugama dizajna i inžinjeringa. Osim članica projektnog tima Učilišta Studium, na sastanku su sudjelovali i partneri iz turskog Gaziantepa; predavači i profesori iz srednje škole Kanuni Sultan Suleyman Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, koja je ujedno i koordinator projekta.

Tema sastanka bila je analiza istraživanja koje je u sklopu projekta provedeno na području tri države uključene u projekt. Ciljna skupina istraživanja bili su učenici, studenti, predavači i profesori te tvrtke aktivne u području industrije i strojarstva. Cilj istraživanja bio je utvrditi stavove ciljne skupine o upotrebi obnovljivih izvora energijem kao i stavove o korištenju digitalnih materijala za učenje u području obnovljivih izvora energije. Rezultati su ukazali na pretežito pozitivan stav ispitanika prema mogućnostima i prednostima koje donosi upotreba obnovljivih izvora energije, ali u isto vrijeme upozorili i na nedostatak informiranosti o temi te potrebu za izradom kvalitetnih digitalnih materijala za učenje u navedenom području.

Sljedeći susret nas očekuje već u kolovozu, kada će naši partneri doputovati u Hrvatsku kako bi sudjelovati u projektnom sastanku u organizaciji Učilišta Studium.

Za više informacija o projektu posjetite službenu mrežnu stranicu projekta: http://digienergy40.com/index_eng.html te provjerite Newsletter.

Ostale vijesti

Novosti
19.04.2024.

Virtualni događaj u sklopu Erasmus+ projekta VET-VRkit

Danas, 19. travnja, sudjelovali smo u virtualnom sastanku u sklopu Erasmus+ projekta VET-VRkit.Cilj događaja bio je učvrstiti prethodno stečeno znanje sudionika projekta te podijeliti informacije o trenutnom napretku i daljnjim planovima u svakoj od organizacija uključenih u projekt. U događaju su sudjelovali predavači koji su prethodno pohađali trening trenera u području poučavanja uz pomoću VR tehnologije i […]
Pročitaj više
Novosti
18.04.2024.

Carbon Neutral Schools: projektni sastanak u Rimu

16. travnja u Rimu je održan treći po redu projektni sastanak u sklopu Erasmus+ projekta Carbon Neutral Schools. U projektu su sudjelovali predstavnici obrazovnih ustanova i organizacija iz Latvije, Litve, Italije, Finske, Austrije i Hrvatske. Sastanak je za cilj imao pregled dosadašnjih i planiranje nadolazećih projektnih aktivnosti. U sklopu projekta do sada je izrađena mapa […]
Pročitaj više
uciliste studium
Novosti
11.04.2024.

Specijalistički program izobrazbe iz područja javne nabave

O PROGRAMU: Učilište Studium - ustanova za obrazovanje odraslih, kao nositelj ovlaštenja (Klasa: UP/I-406-01/14-01/13, Ur.broj: 526-06-02-02-02/1-20-11, vrijedi do 03.11.2023.) organizira SPECIJALISTIČKI PROGRAM IZOBRAZBE U PODRUČJU JAVNE NABAVE (ev.broj 2022-0042::0002) prema odredbama izmijenjenog Zakona o javnoj nabavi (NN br. 90/11, 83/13, 143/13 i 13/14 – Odluka USRH) (www.javnanabava.hr). PRIJAVA Prijaviti se možete popunjavanjem prijavnice koju možete skinuti OVDJE. […]
Pročitaj više
1 2 3 68

Nastojimo pridonijeti 
povećanju zapošljivosti

Provedbom EU projekata priliku za besplatnim edukcijama najčešće imaju marginalizirane skupine ljudi kao što su trajno nezaposleni, osobe s osnovnim obrazovanjem te osobe s nižim razinama kvalifikacija.
EU PROJEKATA
0
EDUCIRANIH OSOBA
0
+
USPJEŠNOST PROJEKATA
0
%
Prvi/a saznaj o novostima i promotivnim akcijama Učilišta Studium

#pokrenise #promijenisve
#usmjerikarijeruupravomsmjeru
©2024 Učilište Studium - ustanova za obrazovanje odraslih
Website by 
Ascentia Digital
menuchevron-downchevron-leftchevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram