Radionica: Maderoterapija tijela - Anticelulitni holistički program
Novosti
Naslovna
 > 
Novosti
 > 
Radionica: Maderoterapija tijela - Anticelulitni holistički program

Poziv za radionicu Maderoterapija tijela- Anticelulitni holistički program

Sve vas koje zanimaju teme wellnessa i prevencije pozivamo na radionicu Maderoterapija tijela - Anticelulitni holistički program koji je nastao kroz iskustvo poznavanja i primjene manualnih tehnika te primjenu i proučavanje dostupnih znanstvenih sadržaja i metoda u anticelulitnim tretmanima.

 • Datum: Subota 10.04.2021.
 • Lokacija: S.Radića 25, Osijek (Učilište Studium)
 • Cijena edukacije: 2800,00 kn

Radionica je namjenjena fizioterapeutima, maserima, wellness terapeutima i kozmetičarima.

Zbog epidemioloških mjera broj mjesta je ograničen na 10 osoba!

 • tel: 031 201 193
 • mob: 095 744 74 44
 • mail: osijek@uciliste-studium.hr
 • mail: thea5055@gmail.com

 

Više o radionici

Pristup je drugačiji od dosadašnih pristupa maderoterapije jer objedinjuje pogled kroz više terapijskih mehanizama/tehnika koje jedna bez druge ne mogu u borbi protiv ovog sve ljučeg problema današnjice.

Osim upoznavanja manualnih metoda rada i terapijskih mehanizama koji leže iza ove uspješne metode, na radionici će biti prikazan upitnik, protokol mjerenja i evaluacije za vaše klijente te će te naučit koje su to mjere opreza kojima možete upozoriti i educirati svoje klijente kako bi konačan rezultat bio što uspješniji, a komunikacija učinkovitija.

Također, svi oni koji se bave i kombiniraju razne oblike tjelesne aktivnosti u svojim tretmanima, naučit će koje vježbe, na koji način, koliko te zašto ih primijeniti u programe za ovu svrhu.

Radionica je namjenjena fizioterapeutima, maserima, wellness terapeutima i kozmetičarima.

Sadržaj radionice

 • Medicinsko objašnjenje celulita
 • Terapijski mehanizmi u procesu eliminacije celulita
 • Maderoterapija (teorijski i praktično)
 • Mjere prevencije (edukacija klijenata)
 • Evaluacija klijenta: upitnik i protokol mjerenja
 • Protokol holističkog anticelulitnog tretmana (praktično)
 • Njega tijela
 • Program anticelulitnih vježbi

Datum održavanja: Subota 10.04.2021.

Planirano vrijeme od 8:00 do 14:00.

Prijave i informacije

 • tel: 031 201 193
 • mob: 095 744 74 44
 • mail: osijek@uciliste-studium.hr
 • mail: thea5055@gmail.com

Mogućnost izdavanja R1 računa.

Cijena edukacije je 2800 kn.

U cijenu je uračunata edukacija, praktični dio, set od 8 multifuncinalnih valjaka, skripta, potrošni materijal za edukaciju te dostupnost za kasnije savjetovanje. Nakon prijave dobivate podatke za uplatu putem e-maila.

O voditeljici programa

Tea Pačarić završila je srednju Medicinsku školu Osijek, smjer fizioterapeutski tehničar, nakon čega nastavlja s daljnjom edukacijom za prvostupnicu fizioterapije.

Zatim nakon staža, upisuje diplomski studij Preventivne fizioterapije. Paralelno radi kroz 3 godine u studiju za trening, terapiju i rekreaciju Eccentic gdje proširuje svoja znanja i iskustva. Godine 2018. odlučuje se za samostalan put te otvara svoj studio Fizio Art gdje sada uspješno radi. Od 2017. godine sudjeluje kao vanjski suradnik u nastavi na Veleučilištu Lavoslav Ružička u Vukovaru, a od 2019. i u Učilistu Studium gdje predaje na programu za fizioterapeutske tehničare, te Učilištu Magistra na programu osposobljavanja za masera.

Njen put educiranja i iskustva naučio ju je kako svaki problem treba gledati holistički pa je i tako nastao ovaj program.

Veselimo se vašem odazivu i širenju znanja.

Ostale vijesti

Novosti
29.05.2024.

Djelatnice Učilišta Studium sudjelovale su na edukaciji 4Cs

U sklopu Erasmus+ KA1 projekta za akreditirane ustanove, djelatnice Učilišta Studium, Andrea, Valentina, Ivana i ravnateljica Ana, sudjelovale su na edukaciji pod nazivom "Digital Tools for Collaboration, Communication, Creativity and Critical Thinking (4Cs)" koja se održala u periodu od 6. do 11. svibnja u prekrasnom Lisabonu. Edukacija je bila izuzetno korisna i inspirativna te su […]
Pročitaj više
Novosti
16.05.2024.

Učilište Studium i projekt VET-VRkit na WorldSkills Croatia 2024

Učilište Studium ove je godine imalo priliku sudjelovati u Državnom natjecanju učenika strukovnih škola – WorldSkills Croatia 2024., najvećem događaju u obrazovanju u RH te najvećem natjecanju u ovom dijelu Europe, koje se održalo na Zagrebačkom velesajmu od 13. do 15. svibnja. Tijekom tri dana događanja očekivalo se sudjelovanje gotovo 10.000 posjetitelja te 100 škola. Učilište Studium […]
Pročitaj više
Novosti
16.05.2024.

3. po redu Virtualni event u sklopu projekta VET-VRkit

U ponedjeljak, 13. svibnja, održan je treći po redu virtualni event Erasmus+ projekta VET-VRkit. Događaj su organizirali španjolski partneri Inercia Digital, a bio je namijenjen nastavnicima i ostalim djelatnicima obrazovnih ustanova, VR stručnjacima te svima ostalima zainteresiranima za ovu temu. Tijekom virtualnog susreta bavili smo se ključnim temama poput: - značaja VR tehnologije u poučavanju - […]
Pročitaj više
1 2 3 69

Nastojimo pridonijeti 
povećanju zapošljivosti

Provedbom EU projekata priliku za besplatnim edukcijama najčešće imaju marginalizirane skupine ljudi kao što su trajno nezaposleni, osobe s osnovnim obrazovanjem te osobe s nižim razinama kvalifikacija.
EU PROJEKATA
0
EDUCIRANIH OSOBA
0
+
USPJEŠNOST PROJEKATA
0
%
Prvi/a saznaj o novostima i promotivnim akcijama Učilišta Studium

#pokrenise #promijenisve
#usmjerikarijeruupravomsmjeru
©2024 Učilište Studium - ustanova za obrazovanje odraslih
Website by 
Ascentia Digital
menuchevron-downchevron-leftchevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram