Radionica: mišićna akupuktura, Osijek 24./25. travanj
Novosti
Naslovna
 > 
Novosti
 > 
Radionica: mišićna akupuktura, Osijek 24./25. travanj

DATUM i VRIJEME: 24.4. - 25.4.2021 od 09:00-17:00h
MJESTO ODRŽAVANJA: Motion Centar, Ivana Gundulića 56, Osijek
OBLIK RADIONICE: teorijsko – praktični
CIJENA: 1900 kn / popust za polaznike Učilišta Studium

Polaznici će po završetku dobiti Potvrdu o stručnom usavršavanju izdanu od strane Učilišta Studium te materijale u obliku skripte.

 

Opis radionice

Mišićna akupunktura je tehnika koja koristi tanke igle koje se apliciraju u mišićne trigger točke da bi se kreirao klinički efekt. Primarna svrha tehnike je ublažiti muskuloskeletnu bol, uključujući miofascijalne bolne sindrome. Tehnika ima vlastiti teorijski koncept, terminologiju, procedure i terapijsku aplikaciju. Praktična primjena je bazirana na trenutnim spoznajama o ljudskoj anatomiji, fiziologiji i patologiji, i na principima evidence-based medicine.

- objasniti će se principi tehnike
- objasniti će se i demonstrirati siguran i efikasan način insercije igli

- objasniti će se indikacije i kontraindikacije i demonstrirati pravilna integracija u svakodnevnoj praksi

- na radionici će se proći aplikacije mišića koji se najčešće tretiraju, uključujući mišiće gornjih i donjih ekstremiteta

Cilj radionice: Primarni cilj radionice je steći i usvojiti teorijsko-praktična znanja o mišićnoj akupunkturi te polaznicima omogućiti stjecanje vještine za sigurnu i efikasnu primjenu mišićne akupunkture u svakodnevnoj praksi kod raznih bolnih stanja i sindroma.

Polaznici će nakon radionice moći samostalno napraviti procjenu i tretman mišićne akupunkture.

BIOGRAFIJA PREDAVAČA

Kristijan Mamuzić – vlasnik Motion Centra – centra za fizioterapiju i rehabilitaciju koji objedinjuje elemente iz fizioterapije, kineziologije, manualne terapije i osteopatije u svrhu očuvanja i poboljšanja sveukupnog zdravlja pojedinca. U svome radu koristi metode i principe temeljene na funkcionalnoj anatomiji, najnovijim znanstvenim spoznajama iz područja fizioterapije i kineziologije te ih integrira u rehabilitaciji bolnih stanja i ozljeda sustava za kretanje, sportskoj rekreaciji i zdravstvenom fitnessu.

Prema formalnoj edukaciji, Kristijan je diplomirani fizioterapeut te u procesu edukacije za osteopata pri Hrvatskoj Akademiji za Osteopatiju. Osim formalne naobrazbe, pohađao je brojne edukacije i seminare iz područja fizioterapije i kineziologije, kao i stručna usavršavanja fizioterapeutskih i manualnih tehnika.

MOTION CENTAR FACEBOOK STRANICA

MOTION CETAR INSTAGRAM PROFIL

Marko Šimunek – vlasnik Mmassage-a, mobilnog obrta koji pokriva najviše osječko- baranjsku županiju te ostatak Hrvatske po dogovoru. Provodi elemente iz fizioterapije, kineziologije, manualne terapije te po zahtjevu i konzultacije 1 na 1 s kolegama gdje prolazi najčešću problematiku mišićno-koštanog sustava.

Sve je u svrhu poboljšanja kvalitete svakodnevnog života i ima za cilj osvijestiti ljude o kvalitetnijem načinu života jer smatra da je edukacija osoba s kojima radi izuzetno važna.

Prema formalnoj edukaciji, Marko je prvostupnik fizioterapije i trenutno se dodatno usavršava na području manualnih tehnika. Osim formalne naobrazbe, pohađao je i mnoge edukacije te radionice iz područja fizioterapije, kao i stručnih usavršavanja fizioterapeutskih i manualnih tehnika.

MMASSAGE FACEBOOK STRANICA

MMASSAGE INSTAGRAM PROFIL

DATUM i VRIJEME: 24.4. - 25.4.2021 od 09:00-17:00h

MJESTO ODRŽAVANJA: Motion Centar, Ivana Gundulića 56, Osijek

OBLIK RADIONICE: teorijsko – praktični
CIJENA: 1900 kn / popust za polaznike Učilišta Studium

TKO MOŽE SUDJELOVATI: fizioterapeuti, kineziolozi, kineziterapeuti i studenti navedenih struka

PRIJAVE I INFORMACIJE:
Mail: info@uciliste.hr
Mob: 099/709-6058

Ostale vijesti

Novosti
29.05.2024.

Djelatnice Učilišta Studium sudjelovale su na edukaciji 4Cs

U sklopu Erasmus+ KA1 projekta za akreditirane ustanove, djelatnice Učilišta Studium, Andrea, Valentina, Ivana i ravnateljica Ana, sudjelovale su na edukaciji pod nazivom "Digital Tools for Collaboration, Communication, Creativity and Critical Thinking (4Cs)" koja se održala u periodu od 6. do 11. svibnja u prekrasnom Lisabonu. Edukacija je bila izuzetno korisna i inspirativna te su […]
Pročitaj više
Novosti
16.05.2024.

Učilište Studium i projekt VET-VRkit na WorldSkills Croatia 2024

Učilište Studium ove je godine imalo priliku sudjelovati u Državnom natjecanju učenika strukovnih škola – WorldSkills Croatia 2024., najvećem događaju u obrazovanju u RH te najvećem natjecanju u ovom dijelu Europe, koje se održalo na Zagrebačkom velesajmu od 13. do 15. svibnja. Tijekom tri dana događanja očekivalo se sudjelovanje gotovo 10.000 posjetitelja te 100 škola. Učilište Studium […]
Pročitaj više
Novosti
16.05.2024.

3. po redu Virtualni event u sklopu projekta VET-VRkit

U ponedjeljak, 13. svibnja, održan je treći po redu virtualni event Erasmus+ projekta VET-VRkit. Događaj su organizirali španjolski partneri Inercia Digital, a bio je namijenjen nastavnicima i ostalim djelatnicima obrazovnih ustanova, VR stručnjacima te svima ostalima zainteresiranima za ovu temu. Tijekom virtualnog susreta bavili smo se ključnim temama poput: - značaja VR tehnologije u poučavanju - […]
Pročitaj više
1 2 3 69

Nastojimo pridonijeti 
povećanju zapošljivosti

Provedbom EU projekata priliku za besplatnim edukcijama najčešće imaju marginalizirane skupine ljudi kao što su trajno nezaposleni, osobe s osnovnim obrazovanjem te osobe s nižim razinama kvalifikacija.
EU PROJEKATA
0
EDUCIRANIH OSOBA
0
+
USPJEŠNOST PROJEKATA
0
%
Prvi/a saznaj o novostima i promotivnim akcijama Učilišta Studium

#pokrenise #promijenisve
#usmjerikarijeruupravomsmjeru
©2024 Učilište Studium - ustanova za obrazovanje odraslih
Website by 
Ascentia Digital
menuchevron-downchevron-leftchevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram