Sajam fizioterapije - Vukovar 7.9.2018.
Novosti
Naslovna
 > 
Novosti
 > 
Sajam fizioterapije - Vukovar 7.9.2018.

I ove godine Učilište Studium u suradnji s Lions klubom Vukovar i Općom županijskom bolnicom Vukovar i bolnicom hrvatskih veterana organizira 4. Sajam fizioterapije u Vukovaru.

Lokacija i vrijeme

Sajam će se održati u Hotelu Lav u Vukovaru, u petak 07. rujna 2018. godine s početkom u 17:00 sati. Ovim sajmom nastoji se pridonijeti promidžbi fizioterapijske struke, predstaviti rad fizioterapeuta, sustav školovanja, oprema i pomagala s kojom se fizioterapeuti služe u svom radu.

Predavači

Toga dana predavanja će održati i eminentni profesori i predavači iz struke kao što su: dr. sc. Iva Šklempe Kokić, mag. physioth., v. predavač., “Smjernice za vježbanje u trudnoći”; dr. med. Nikolina Ljubičić Marković spec. fizijatar i reumatolog, dr. med. Lucija Zelić, dr. med., Ivana Debeljak – “Sindrom subakromijalnog sraza – dijagnoza, klinička slika i liječenje”; Marko Krajina, bacc. physioth., Olja Redl, bacc. physioth., “Senzorna integracija u radu s djecom sa poteškoćama u razvoju; Olivera Čejić, dipl. physioth., Tatjana Karas, bacc. physioth., “Procjena pacijenta sa perifernim vestibularnim oštećenjem”. Sajam će bit završen otvorenom diskusijom o navedenim temama.

Ostale vijesti

Novosti
16.07.2024.

Pripremljen posljednji bilten projekta IQ-DigitS

Projekt IQ-DigitS završio je nakon 30 mjeseci provedbe. Tijekom projekta sudjelovali smo u nizu aktivnosti i s partnerima iz Sjeverne Makedonije, Italije i Austrije surađivali u radu na izradi projektnih rezultata. Nešto više o finalnim rezultatima projekta pročitajte u posljednjem projektnom biltenu u nastavku:
Pročitaj više
Novosti
09.07.2024.

Natječaj za dodjelu sredstava za prekvalifikaciju - produljenje

Pozivamo zainteresirane da se prijave na Natječaj HŽ Infrastrukture za dodjelu sredstava za prekvalifikacije. HŽ Infrastruktura financira 3 prekvalifikacije za obrazovni program kojim se stječe zvanje elektrotehničar u Učilištu Studium u Vinkovcima. Rok za prijavu produžen je do 19. srpnja 2024., a ostali detalji nalaze se u tekstu Natječaja. Pod troškovima prekvalifikacije podrazumijevaju se troškovi […]
Pročitaj više
Novosti
03.07.2024.

Prvi maturalac Učilišta Studium

Naš prvi maturalac je bio nezaboravan!  Kako bismo našim polaznicima pružili potpuno iskustvo obrazovanja, Učilište Studium je organiziralo maturalno putovanje u prekrasnu Veneciju i otoke Lagune.  Sjajna ekipa od 65 polaznika, njihovih pratnji i četvero naših djelatnika i nastavnika krenula je u petak navečer i nakon ugodne noćne vožnje stigla u Punta Sabbioni. Tamo smo […]
Pročitaj više
1 2 3 71

Nastojimo pridonijeti 
povećanju zapošljivosti

Provedbom EU projekata priliku za besplatnim edukcijama najčešće imaju marginalizirane skupine ljudi kao što su trajno nezaposleni, osobe s osnovnim obrazovanjem te osobe s nižim razinama kvalifikacija.
EU PROJEKATA
0
EDUCIRANIH OSOBA
0
+
USPJEŠNOST PROJEKATA
0
%
Prvi/a saznaj o novostima i promotivnim akcijama Učilišta Studium

#pokrenise #promijenisve
#usmjerikarijeruupravomsmjeru
©2024 Učilište Studium - ustanova za obrazovanje odraslih
Website by 
Ascentia Digital
menuchevron-downchevron-leftchevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram