Sastanak djelatnika u Grčkoj, na obali Jonskog mora
Novosti
Naslovna
 > 
Novosti
 > 
Sastanak djelatnika u Grčkoj, na obali Jonskog mora

Zašto održavati sastanke u vlastitim uredima i na zoom-u kada možemo otputovati u Grčku i održati sastanak na obali Jonskog mora?

Ravnateljica Ana, voditeljica izrade i provedbe EU projekata Andrea i voditeljica odjela za izradu EU projekata Ivana, 23. i 24. svibnja prisustvovale su projektnom sastanku Erasmus+ projekta TeleNursing.

Naši projektni partneri - Systserv, tvrtka za razvoj i istraživanje posvećena tehnološkim rješenjima u području medicine ugostili su nas u prekrasnom mjestu Patrasu, na obali Jonskog mora.

Osim nas, na sastanku su prisustvovali i Zavod za zapošljavanje iz Njemačke, Sveučilište iz Thessalonikija, Privatna klinika iz Nizozemske te Centar za osposobljavanje iz Italije.

Projekt TeleNursing usmjeren je razvoju digitalnih vještina zdravstvenih djelatnika, a telemedicinu je sustav koji podupire proces zdravstvene zaštite osiguravajući sredstva i načine za učinkovitiju razmjenu informacija.

Tako su, i projekt i ovaj projektni sastanak usmjereni na planiranje razvoja programa osposobljavanja zdravstvenih djelatnika za korištenje telecare tehnologije te digitalne platforme za edukaciju.

U sklopu ovog projekta provedeni su intervjui sa 60 stručnjaka u području medicine, a trenutno je u tijeku provedba online upitnika s ciljem utvrđivanja prioriteta pri razvoju programa osposobljavanja zdravstvenih djelatnika za korištenje suvremene tehnologije kod pružanja skrbi pacijentima na daljinu.

Posebno smo oduševljeni gostujućim predavanjem profesora Spyrosa Likothanasisa koji je također i potpredsjednik upravnog odbora Zavoda za umjetnu inteligenciju u Patrasu.

U nadolazećim mjesecima očekujemo razvoj prve inačice programa, a Grčki partneri započeli su rad na razvoju digitalne platforme putem koje će program biti dostupan svim sudionicima i ustanovama.

Osim što smo radili na razvijanju kvalitetnih programa osposobljavanja, upoznali smo se s gradom Patrasom – gradom bogate povijesti i kulture koji se prostire obalom Jonskog mora.

Ostale vijesti

Novosti
20.06.2024.

Transnacionalni sastanak projekta TeleNursing

Djelatnice projektnog ureda prošlog su tjedna, od 11. do 13. lipnja, boravile u prekrasnom talijanskom gradiću Folignu u sklopu transnacionalnog sastanka projekta TeleNursing. Sastanak, organiziran od strane partnera EGInA Srl, bio je fokusiran na daljnju provedbu projektnih aktivnosti, definiranje izgleda platforme te implementaciju programa obrazovanja. Program obrazovanja u okviru projekta posvećen je telemedicini, a projektni partneri […]
Pročitaj više
Novosti
12.06.2024.

Peti bilten Erasmus+ projekta IQ-DigitS

Erasmus plus projekt IQ-DigitS nakon 30 mjeseci uspješne suradnje s projektnim koordinatorima iz Sjeverne Makedonije te partnerima iz Austrije i Italije, bliži se kraju. Peti po redu projektni bilten donosi novosti o finaliziranju projektnih rezultata. NEWSLETTER
Pročitaj više
Novosti
11.06.2024.

Natječaj za dodjelu sredstava za prekvalifikaciju

Pozivamo zainteresirane da se prijave na natječaj jer će HŽ infrastruktura financirati 3 prekvalifikacije za obrazovni program kojim se stječe zvanje elektrotehničar u Učilištu Studium u Vinkovcima. Rok za prijavu je 1. srpnja 2024., a ostali detalji nalaze se u tekstu Natječaja. NATJEČAJ
Pročitaj više
1 2 3 70

Nastojimo pridonijeti 
povećanju zapošljivosti

Provedbom EU projekata priliku za besplatnim edukcijama najčešće imaju marginalizirane skupine ljudi kao što su trajno nezaposleni, osobe s osnovnim obrazovanjem te osobe s nižim razinama kvalifikacija.
EU PROJEKATA
0
EDUCIRANIH OSOBA
0
+
USPJEŠNOST PROJEKATA
0
%
Prvi/a saznaj o novostima i promotivnim akcijama Učilišta Studium

#pokrenise #promijenisve
#usmjerikarijeruupravomsmjeru
©2024 Učilište Studium - ustanova za obrazovanje odraslih
Website by 
Ascentia Digital
menuchevron-downchevron-leftchevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram