Specijalistički program izobrazbe u području javne nabave – UPISI U TIJEKU!
Novosti
Naslovna
 > 
Novosti
 > 
Specijalistički program izobrazbe u području javne nabave – UPISI U TIJEKU!

Prijave u tijeku – Vinkovci!

Od 28.03. do 01.04. održavat će se edukacija izobrazbe javne nabave.

Izobrazba će se odvijati u prostorijama Učilišta Studium Vinkovci, Ljudevita Gaja 18. Vrijeme trajanja izobrazbe je 50 sati.

Izobrazbu i edukaciju iz područja javne nabave održavaju kvalificirani i stručni suradnici s višegodišnjim iskustvom rada na području javne nabave :

  • Klaudija Kralj
  • Ančica Jonjić
  •  Saša Čaldarević

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati na:

  • mail: vinkovci@uciliste-studium.hr
  • mobitel: 091/376 16 61

Sudionicima koji su bili prisutni na specijalističkoj izobrazbi u području javne nabave, izdaje se potvrda o pohađanju Programa izobrazbe. S navedenom potvrdom može se pristupiti polaganju ispita za stjecanje certifikata u području javne nabave. Svrha specijalističke izobrazbe je obučavanje polaznika o potrebama za specijalističkim znanjima i vještinama o različitim postupcima nabave, planiranju i provedbi postupaka javne nabave u Republici Hrvatskoj.

Ostale vijesti

Novosti
16.07.2024.

Pripremljen posljednji bilten projekta IQ-DigitS

Projekt IQ-DigitS završio je nakon 30 mjeseci provedbe. Tijekom projekta sudjelovali smo u nizu aktivnosti i s partnerima iz Sjeverne Makedonije, Italije i Austrije surađivali u radu na izradi projektnih rezultata. Nešto više o finalnim rezultatima projekta pročitajte u posljednjem projektnom biltenu u nastavku:
Pročitaj više
Novosti
09.07.2024.

Natječaj za dodjelu sredstava za prekvalifikaciju - produljenje

Pozivamo zainteresirane da se prijave na Natječaj HŽ Infrastrukture za dodjelu sredstava za prekvalifikacije. HŽ Infrastruktura financira 3 prekvalifikacije za obrazovni program kojim se stječe zvanje elektrotehničar u Učilištu Studium u Vinkovcima. Rok za prijavu produžen je do 19. srpnja 2024., a ostali detalji nalaze se u tekstu Natječaja. Pod troškovima prekvalifikacije podrazumijevaju se troškovi […]
Pročitaj više
Novosti
03.07.2024.

Prvi maturalac Učilišta Studium

Naš prvi maturalac je bio nezaboravan!  Kako bismo našim polaznicima pružili potpuno iskustvo obrazovanja, Učilište Studium je organiziralo maturalno putovanje u prekrasnu Veneciju i otoke Lagune.  Sjajna ekipa od 65 polaznika, njihovih pratnji i četvero naših djelatnika i nastavnika krenula je u petak navečer i nakon ugodne noćne vožnje stigla u Punta Sabbioni. Tamo smo […]
Pročitaj više
1 2 3 71

Nastojimo pridonijeti 
povećanju zapošljivosti

Provedbom EU projekata priliku za besplatnim edukcijama najčešće imaju marginalizirane skupine ljudi kao što su trajno nezaposleni, osobe s osnovnim obrazovanjem te osobe s nižim razinama kvalifikacija.
EU PROJEKATA
0
EDUCIRANIH OSOBA
0
+
USPJEŠNOST PROJEKATA
0
%
Prvi/a saznaj o novostima i promotivnim akcijama Učilišta Studium

#pokrenise #promijenisve
#usmjerikarijeruupravomsmjeru
©2024 Učilište Studium - ustanova za obrazovanje odraslih
Website by 
Ascentia Digital
menuchevron-downchevron-leftchevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram