Transnacionalni sastanak projekta TeleNursing
Novosti
Naslovna
 > 
Novosti
 > 
Transnacionalni sastanak projekta TeleNursing

Djelatnice projektnog ureda prošlog su tjedna, od 11. do 13. lipnja, boravile u prekrasnom talijanskom gradiću Folignu u sklopu transnacionalnog sastanka projekta TeleNursing. Sastanak, organiziran od strane partnera EGInA Srl, bio je fokusiran na daljnju provedbu projektnih aktivnosti, definiranje izgleda platforme te implementaciju programa obrazovanja. Program obrazovanja u okviru projekta posvećen je telemedicini, a projektni partneri su zajednički radili na izradi pet modula koji čine cijeli program. Učilište Studium bilo je odgovorno za izradu modula pod nazivom Tele-Communication skills. Program obrazovanja provodit će se putem platforme, a u njemu će sudjelovati polaznici iz svih zemalja uključenih u projekt.

Tijekom sastanka imali smo gosta, dr. Maura Zampolinija, koji je predstavio telemedicinu u praksi kroz kratko predavanje. Dr. Mauro Zampolini je direktor Odjela za rehabilitaciju regionalne zdravstvene tvrtke, predsjednik Odjela za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju Europskog udruženja specijalista (UEMS-PRM, službeno tijelo Europske zajednice za rehabilitaciju) te sveučilišni predavač koji nam je tijekom predavanja prenio vlastito iskustvo i znanje o telemedicini.

Na sastanku u Folignu dogovoreni su i detalji vezani uz diseminaciju projekta, završnu konferenciju te diseminacijske događaje koji će biti organizirani u Njemačkoj, Italiji, Grčkoj i Hrvatskoj.

Radujemo se daljnjoj implementaciji projektnih aktivnosti te zajedno s našim polaznicima s nestrpljenjem iščekujemo početak programa obrazovanja.


Više informacija o samom projektu i aktivnosti možete vidjeti i na društvenim mrežama projekta – facebook, Instragram i LinkedIn.

Ostale vijesti

Novosti
16.07.2024.

Pripremljen posljednji bilten projekta IQ-DigitS

Projekt IQ-DigitS završio je nakon 30 mjeseci provedbe. Tijekom projekta sudjelovali smo u nizu aktivnosti i s partnerima iz Sjeverne Makedonije, Italije i Austrije surađivali u radu na izradi projektnih rezultata. Nešto više o finalnim rezultatima projekta pročitajte u posljednjem projektnom biltenu u nastavku:
Pročitaj više
Novosti
09.07.2024.

Natječaj za dodjelu sredstava za prekvalifikaciju - produljenje

Pozivamo zainteresirane da se prijave na Natječaj HŽ Infrastrukture za dodjelu sredstava za prekvalifikacije. HŽ Infrastruktura financira 3 prekvalifikacije za obrazovni program kojim se stječe zvanje elektrotehničar u Učilištu Studium u Vinkovcima. Rok za prijavu produžen je do 19. srpnja 2024., a ostali detalji nalaze se u tekstu Natječaja. Pod troškovima prekvalifikacije podrazumijevaju se troškovi […]
Pročitaj više
Novosti
03.07.2024.

Prvi maturalac Učilišta Studium

Naš prvi maturalac je bio nezaboravan!  Kako bismo našim polaznicima pružili potpuno iskustvo obrazovanja, Učilište Studium je organiziralo maturalno putovanje u prekrasnu Veneciju i otoke Lagune.  Sjajna ekipa od 65 polaznika, njihovih pratnji i četvero naših djelatnika i nastavnika krenula je u petak navečer i nakon ugodne noćne vožnje stigla u Punta Sabbioni. Tamo smo […]
Pročitaj više
1 2 3 71

Nastojimo pridonijeti 
povećanju zapošljivosti

Provedbom EU projekata priliku za besplatnim edukcijama najčešće imaju marginalizirane skupine ljudi kao što su trajno nezaposleni, osobe s osnovnim obrazovanjem te osobe s nižim razinama kvalifikacija.
EU PROJEKATA
0
EDUCIRANIH OSOBA
0
+
USPJEŠNOST PROJEKATA
0
%
Prvi/a saznaj o novostima i promotivnim akcijama Učilišta Studium

#pokrenise #promijenisve
#usmjerikarijeruupravomsmjeru
©2024 Učilište Studium - ustanova za obrazovanje odraslih
Website by 
Ascentia Digital
menuchevron-downchevron-leftchevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram